H.P. (Erik) ten Hoff M.Sc.

Van origine bedrijfseconoom en milieutechnisch ingenieur. Vanaf jonge leeftijd is Erik actief in eindverantwoordelijke posities of als adviseur in het midden- en grootbedrijf. Crisismanagement en internationale business development vormen hierin een rode draad. Buiten Nederland heeft hij bedrijven aangestuurd en/of opgericht in Duitsland, Zwitserland, Polen en de Verenigde Staten.

Door de jaren heeft Erik een effectieve stijl ontwikkeld voor beïnvloeding van organisatie- en omgevingsdynamiek als basis voor organisatieontwikkeling en zakelijk succes. Dit primair gedreven door het creëren van heldere en gedragen strategie en aanpak met oog voor de leefomgeving en “volhoudbaarheid”.

Focus op de intrinsieke motivatie van mensen, het ontwikkelen van de noodzakelijke competenties en ontwikkelingsgerichte aan- en bijsturing op basis van feitelijke resultaten en nieuwe inzichten vormen belangrijke elementen van zijn werkwijze.

Erik ziet zichzelf als dienend leider en adviseur die de randvoorwaarden wil creëren waarin mensen en organisaties kunnen groeien en excelleren. Hierbij is hij scherp in de analyse en oprecht in zijn woorden en daden. Met aandacht voor de menselijke maat en het proces houdt hij het beoogde resultaat scherp in het vizier.

De basisattitude van Erik kan omschreven worden als sober, informeel, analytisch, energiek, daadkrachtig met ruimte voor humor en emotie. Hij gaat voor duurzaam resultaat en laat zich hier graag op aanspreken.

 

hp@hanzehoff.nl
+31 (0)6 53 14 74 25

Stel hier uw vraag dan zullen wij spoedig contact met u opnemen.

Bellen mag natuurlijk ook: +31 6 53 14 74 25